تورشوسویو هم یک نوشیدنی پرطرفدار در ترکیه است که خواص زیادی داره و به سیستم ایمنی بدن کمک میکنه ، این نوشیدنی رو معمولا به همراه بالیک اکمک(ساندویچ ماهی ترکی) می نوشند این نوشیدنی از ترکیب آب هویج ، چغندر ، پیاز ، سیر ، نمک و فلفل درست میشه کمی ترش و شور 😉 هستش و ممکنه با ذائقه همه سازگار نباشه
بوزا از محبوب ترین نوشیدنی های زمستونی در ترکیه ست که از آرد غلات یا گندم،ارزن،آب و شکر درست میشه و با دارچین و نخودچی تزیین میشه. سنت جالبی که برای این نوشیدنی در ترکیه وجود داره اینه در زمستان ، دست فروش های دوره گرد در مناطق خاصی برای فروش این نوشیدنی با سبک خاصی راه میرن و در خیابان صدا می زنند ((بووو-زااا ! ))
ثعلب یه گیاه با گل های صورتی و سفید (ارکیده) هست و از پودرش این نوشیدنی خوشمزه رو درست می کنند. این نوشیدنی در زمان عثمانی ها محبوبیت زیادی داشته و آوازه ش قبل از چای و قهوه به کشورهای دیگه رسیده است. نسخه مدرن این نوشیدنی با شیر و آرد ثعلب و شکر درست میشه و با پودر و چوب دارچین تزیین میشه و گاهی اوقات به جای ثعلب از نشاسته استفاده میشه
چای،جز جدایی ناپذیری از فرهنگ ترک هاست! در ترکیه ،از استکان های کمر باریک شبیه گل های لاله برای صرف چای استفاده می کنند و چای رو با دو حبه قند و یا تعداد بیشتری میل می کنند در این کشور رسم دارن از مهمانان با چای پذیرایی بشه.
نوشیدنی ایهلامور از دم کرده برگ و گل گیاهی شبیه توت و به همین نام تهیه میشه که هم میشه همراه با چای و هم جداگانه به صورت دم نوش میل کرد برای خوش طعم تر شدنش لیمو،عسل،پوست سیب،زنجبیل و گل میخک میشه اضافه کرد. این نوشیدنی خواص زیادی داره و بیشتر در زمستون و برای جلوگیری یا از بین بردن آنفولانزا و سرماخوردگی تهیه میشه
آیران یک نوشیدنی محبوب در تابستون هست که ترکیبی از آب ،ماست و نمکه و شبیه همون دوغ خودمون هست.قدمت این نوشیدنی به دوران قبایل عشایری برمی گرده و به همین دلیل در فرهنگ کشورهای دیگه هم وجود داره. برای خوش طعم شدنش از گشنیز،نعنا،فلفل و … استفاده میشه. نوشیدن آیران به همراه انواع کباب ها در ترکیه مرسوم هست و خیلی لذت بخشه